Παρασκευή 30 Απριλίου 2021

Η Εθνική Φρουρά υιοθετεί τον Μπρούνο


Βρέθηκαν τα πρόσωπα, βρέθηκε ο τρόπος και  υπεράνω όλων υπερίσχυσε  η συγκίνηση για τον αδέσποτο Μπρούνο. Έτσι, το σκυλί που προκάλεσε συγκίνηση ανά το παγκύπριο, με οδηγίες του υπουργείου Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς, υιοθετηθεί από μονάδα της Εθνικής Φρουράς, όπου δέκα και πλέον στρατιωτικοί που υπηρετούν εκεί, θα έχουν την ευθύνη του και θα τον φροντίζουν. Υπό καθεστώς που θα διασφαλίζει ότι ενόσω θα ζει, ποτέ ξανά ο Μπρούνο δεν θα ξαναβρεθεί να είναι αδέσποτος και ταλαιπωρημένος.  

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, στη συγκεκριμένη μονάδα της Ε.Φ. έχουν ήδη ετοιμάσει και το σπιτάκι του Μπρούνο και αναμένουν με ανυπομονησία πότε θα τον έχουν κοντά  τους. Εξάλλου, όπως βεβαιώνουν οι στρατιώτες στο Κάβο Γκρέκο, για πέντε και πλέον χρόνια ο σκύλος παρακολουθούσε ασκήσεις ξηράς και θαλάσσης  και άλλες δραστηριότητες των ΛΟΚ.

Στο μεταξύ, καταθέσεις από εθνοφρουρούς που υπηρετούν στο στρατόπεδο των ΛΟΚ στο Κάβο Γκρέκο, τον κυβερνητικό κτηνίατρο που εξέτασε τον Μπρούνο μετά που παραλήφθηκε από το Δήμο Αγίας Νάπας, τους δυο υπαλλήλους του Δήμου που εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά και από άλλα πρόσωπα θα περιλαμβάνει ο φάκελος που θα ετοιμάσει η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου σε σχέση με την υπόθεση του κακοποιημένου  ζώου. 

Ήδη, το ανακριτικό έργο έχει διευκρινίσει κάποιες βασικές περιμέτρους της υπόθεσης, ως προς το ποιος ζήτησε  τελικά  από τον Δήμο της Αγίας Νάπας να μαζέψει το σκυλί από το Κάβο Γκρέκο, αλλά και γιατί φαίνεται να ενοχλούνταν κάποιοι από  την παρουσία του στην περιοχή. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε πάντως στον «Φ» ότι μόλις ολοκληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης θα αποσταλεί στη Γενική Εισαγγελία, προκειμένου να δοθούν οδηγίες για το αν χρήζει να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε συγκεκριμένα άτομα. 

πηγη φιλελευθερος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου