Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Χριστίνα Ορφανίδου: Η θρυλική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που γκρέμισε το instagram

 


Χριστίνα Ορφανίδου: Η θρυλική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που γκρέμισε το instagram

Η Χριστίνα Ορφανίδου, η πληθωρική και χυμώδης μελαχρινή παρουσία που ξεχώρισε μέσα από το Big Brother, αλλά έγινε ακόμα πιο γνωστή από «ροζ» βίντεο που κυκλοφόρησαν εν αγνοία της, προκαλώντας σάλο.

H Xριστίνα Ορφανίδου διαθέτει μία άκρως καυτή εξωτερική εμφάνιση και μία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα επαγγελματική ενασχόληση. Δηλώνει επαγγελματίας παίκτρια πόκερ με χιλιάδες ακολούθους στο Instagram, τους οποίους φροντίζει να «ταράζει» συχνά με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της, ως ένα μικρό «δώρο» στους θαυμαστές της.

Η Χριστίνα Ορφανίδου προπονείται στο πόκερ, παίζοντας με το μυαλό και τη φαντασία των ανδρών. Το εντυπωσιακό κορμί της και οι χυμώδεις καμπύλες της δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο, ενώ η καυτή καλλονή τροφοδοτεί με κάθε τρόπο και μέσο τις φαντασιώσεις, ταρακουνώντας συθέμελα το “σύμπαν” των ανδρών.

Το «ροζ» βίντεο

Η Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε για το σάλο που προκάλεσε το «ροζ» βίντεο, που δημοσιοποιήθηκε χωρίς να το γνωρίζει.

Δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια σχέση που είχε κρατήσει τρία χρόνια, συζούσαμε και πηγαίναμε σοβαρά. Κάποια στιγμή όμως ένιωσα ότι δεν εξελίσσεται σωστά η σχέση μας. Δηλαδή ανακάλυψα ότι ο σύντροφος μου ασχολείται με πράγματα τα οποία εγκρίνω ούτε τα θέλω στο μέλλον μου και αποφάσισα να διακόψω τη σχέση μας, αν και ήμουν ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Όταν του ζήτησα να διακόψουμε, δεν το πήρε πολύ καλά και ύστερα από αρκετούς μήνες που συνέχισα τη ζωή μου με ένα άλλο άτομο ήθελε να με εκδικηθεί. Στην αρχή η πρώτη του κίνηση ήταν να προσεγγίσει τον τότε σύντροφο μου και να στείλει το βίντεο από το δικό του κινητό στο κινητό του για να μας χωρίσει. Με εκβίαζε ήδη μέσα στη σχέση. Δηλαδή δυσκολεύτηκα να χωρίσω. Είχα προσπαθήσει κάποια στιγμή να μπω και στο κινητό του για να σβήσω ότι προκλητικό είχαμε. Να φανταστείτε πως ήθελα να τον παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο. Πού να ‘ξερα ότι θα εξελιχθεί έτσι η κατάσταση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου