Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ: Σάλος στο διαδίκτυο για την τιμή του εισιτηρίου για τις εμφανίσεις του καλλιτέχνη-Τουλάχιστον οι Κύπριοι διαθέτουν χιούμορ


 

 
Προκλητικό χαρακτηρίζει μερίδα του κοινού τη τιμή του εισιτηρίου που έχει καθοριστεί για να δει κάποιος τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος έρχεται για εμφανίσεις στην Κύπρο. Από το πρωί συμπατριώτες μας αντιδρούν έντονα για την τιμή του εισιτηρίου το οποίο ανέρχεται σε 700 ευρώ. Αρκετοί από αυτούς αντιμετωπίζουν το θέμα χιουμοριστικά και άλλοι έχουν πραγματικά εκνευριστεί επισημαίνοντας ότι είμαστε γνωστοί ως Κύπριοι για τον αρχοντοχωριατισμό μας. 
 
 
 

Δείτε τα σχόλια:

«Με 700 ευρώ είσοδο θα μας τραγουδήσει και το “Κομμένα πια τα δανειακά”; Ή-ρεμος ρωτάω!»

«Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φταίει ο Ρέμος αλλά το μαγαζί που σου τα ζητά κι εσύ που του τα δίνεις. Γιατί αλλιώς ακούς Ρέμο με 60 ευρώ κι αλλιώς με 700!  Επίσης, αλλιώς μια φωτό στο Αθηνών αρένα κι αλλιώς … στη Λεμεσό.  Αλλά όπως και να έχει να σας πω κάτι;»

«Θα ψοφήσουμε όλοι στο τέλος, άρα αν γούσταρες να τα σκάσεις εκεί και μπορείς χαλάλι σου ρε!

«Αν το σκεφτείς ένα αεροπορικό, διαμονή, διατροφή και ψουμνισματα στην Ερμού. #σικκιμε θωρείς τον εσσω σου!. 500 και 700 ευρώ δεν πλήρωσα ούτε για να δω τους U2».

«Χρεώνεις €700 το άτομο για τον Ρέμο αλλά να πληρώσεις ένα γραφίστα πιλε μου δεν είχες κάνε ένα center η ένα align τουλάχιστον ένα κουμπί είναι»

«Μόλις ανακοίνωσα στην Κατερίνα ότι τον Ιούνιο και τον Ιούλιο δεν θα πληρώσω το ενοίκιο, ούτε το σχολείο της κόρης μας, δεν θα ψωνίσουμε πολλά, αλλά δεν θα πληρώσω ούτε και τον λογαριασμό του ρεύματος, για να πάμε στον Ρέμο…  Ρε ξεφτίλες! €500 και €700 (το άτομο) για να πάτε να δείτε τον Αντώνη και τους Gipsy kings… άραγε κούννες, πατατάκια και κανένα τσίμπημα (εκτός από αυτά που ανακοίνωσαν) θα έχει;;; ή θα τα πίνετε ξεροσφύρι;;;

 

 

 

«Εσείς όλοι, πριν να πάτε, κοιτάξτε λίγο την πόρτα του γείτονα σας.. Πολλοί συνάνθρωποι σας δεν έχουν ούτε καν για τα βασικά και τα είδη πρώτης ανάγκης! Ξεφτίλα, αρχοντοχωριτισμός, show και δηθενια!  This is Cyprus!»

«€700 το άτομο μόνο και μόνο για να ακούτε Ρέμο είναι αρκετά φθηνό βιβλίο. Φτηνό βιβλίο. Τώρα πες το δυνατά με ελληνική προφορά».

«Με 700 ευρώ το εισιτήριο τον ακούς η τον αγοράζεις το Ρέμο; Με παρέσυρε το …..Ρέμο μάνα μου δεν είναι….ψέμα!»

«Με τα 700 σου δίνει τις τρίχες του να κάνεις περούκα, σου καθαρίζει, σε κοιμίζει στην αγκαλιά του, σε ταΐζει και σου κάνει άγου το μωρό, βουυυυ το αεροπλανακι, νταχτιριτα όπα όπα νιναναϊνα»

«Ζήτω ο κυπριακός αρχοντοχωριατισμός»

«Όση οικονομική άνεση και να έχει κάποιος …. τι είναι αυτό που έχει έτσι αντίκρισμα σε αυτές τις τιμές? Οι επίδοξοι πελάτες ας τα δώσουν σε μια οικογένεια με πραγματικές ανάγκες και … ίσως νιώσουν υπέροχα γι’ αυτό. Μια σκέψη έκαμα»

«Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Κλείνω να προλάβω να κάνω κράτηση»

 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου