Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Έφυγε από τη ζωή, έτσι ξαφνικά, τα ξημερώματα, η γνωστή κόμισσα Βανέσσα Pomponi.


 

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Βανέσσα Pomponi, η οποία έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα και την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησαν φίλοι της, με αναρτήσεις τους στα social media.
 

Η Βανέσσα Pomponi η οποία «έφυγε» από τη ζωή, όπως έγινε γνωστό νωρίς το πρωί της Τετάρτης, 17 Ιανουαρίου, έζησε μία ζωή σαν παραμύθι. Η ζωή της ήταν γεμάτη από glamorous events, κομψές εμφανίσεις, σημαντικές γνωριμίες, φιλανθρωπικές δράσεις γνωστές και αθέατες στο ευρύ κοινό και περιβαλλόταν από άτομα που πραγματικά την αγαπούσαν και έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν μέσα από τις αναρτήσεις τους.

«Δεν ήθελα να μπω σε ένα χρυσό κλουβί»

Η Vanessa είχε υπάρξει παντρεμένη με τον κόμη Paolo Pomponi που προέρχεται από τους Numa Pompilius, μια από τις παλαιότερες και βασιλικότερες οικογένειες της Ρώμης. Η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο “Ήρθε και έδεσε” πριν από ενάμιση χρόνο μιλώντας για την προσωπική της ζωή: “Δεν μπορώ να μπω σε καλούπια. Είμαι μία αέρινη μορφή. Είτε θα με δεχθείς έτσι όπως είμαι, είτε καλύτερα να φύγεις από τη ζωή μου… Δεν ήθελα να ξαναμπώ σε ένα χρυσό κουτί”.

Ο Paolo Pomponi τη ζήλευε πολύ και όπως η ίδια είχε πει περιγράφοντας την έντονη σχέση τους, έκανε ακραία πράγματα για να την κρατήσει στη ζωή του και να διεκδικήσει την αποκλειστικότητα με εκείνην. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ήταν η απαγόρευσή του στις αρχές της σχέσης να συναναστραφεί με φίλη της. Ωστόσο, εκείνη έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της να μην υποταγεί και πήρε τη Ferrari του, πέφτοντας με φόρα στα κάγκελα προκειμένου να “αποδράσει”. 

 Η εμφάνιση της ήταν στο επίκεντρο σχολιασμών, με την ίδια να το αναγνωρίζει έχοντας πει πως κάποιες στιγμές ενδεχομένως η εικόνα της να προκάλεσε και να έφερε ζήλεια στους συντρόφους της. Ο Γιούρι Γκέλερ όταν τη συνάντησε είχε πει πώς πρόκειται για τη μετενσάρκωση της Κλεοπάτρας. 
 

Ο Ανδρέας Δημητρόπουλος κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του «Ήρθε κι έδεσε» αποκάλυψε ότι η Βανέσσα Pomponi νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, το τις τελευταίο διάστημα.

«Εδώ και δέκα μέρες ήταν στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας. Τώρα τι είχε η γυναίκα…», είπε ο δημοσιογράφος.

Σ' ένα παλάτι στους αριστοκρατικούς λόφους της Λεμεσού ζει και βασιλεύει μια εκθαμβωτική κόμισσα. Μύθοι λένε πως είναι η πλουσιότερη Κύπρια στον κόσμο”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Avant Garde Press σε άρθρο της κάνοντας λόγο για ένα “υπέρλαμπρο παλάτι με φρουρούς, αγάλματα και χρυσαφένια κιούπια”. Στην ιδιοκτησία της είχε ακόμα μία βίλα στο Μόντε Κάρλο που η αξία της, όπως γράφτηκε αγγίζει τα 35.000.000 ενώ διέθετε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές σε τσάντες Hermes και Chanel που θα ζήλευαν ακόμα και οι Kardashians. 

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου