Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Άφησαν νεκρό για ώρες στο διάδρομο μέσα στον καύσωνα – Δεν αναγνώριζε τον ίδιο της τον αδελφό: «Τον πέταξαν σαν τον σκύλο»(ΒΙΝΤΕΟ)


 

Σε καταγγελία στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ προχώρησε μια γυναίκα για τον 72χρονο αδερφό της που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη.  Η ίδια έστειλε επίσης επιστολή στο Υπ. Υγείας καταγγέλλοντας την εξαθλίωση που πέρασε η σορός του αδερφού της.

Σύμφωνα με την ίδια, ο άνδρας βρέθηκε χωρίς αισθήσεις από την κόρη του, η οποία κάλεσε ασθενοφόρο. Με την άφιξή τους οι αρμόδιοι ενημέρωσαν τους συγγενείς πως ο άνδρας ήταν νεκρός εδώ και 6-7 ώρες και αργότερα τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο.


«Πριν τον πάρουν στο νοσοκομείο η σορός του ήταν μια χαρά, χωρίς πρηξίματα, ούτε μυρωδιά», ανέφερε η κα. Μαρία.

Όταν το γραφείο κηδειών πήγε στο νοσοκομείο για να παραλάβει τη σορό την επόμενη ημέρα, βρήκαν το σώμα σε σήψη και το πρόσωπό του παραμορφωμένο.  Σύμφωνα με την κα. Μαρία «πέταξαν τον αδερφό της στον διάδρομο σαν τον σκύλο στους 40 – 50 βαθμούς, εκτός ψυγείου» από την προηγούμενη ημέρα.


Το περιστατικό προκάλεσε συγκλονισμό σε όλη την οικογένεια, με τους συγγενείς του «να μην μπορούμε να δώσουμε τον τελευταίο ασπασμό», λέει η αδερφή του νεκρού άνδρα, λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν το σώμα του.

«Ζητούμε από το υπουργείο να αποδώσει τις ευθύνες σε όποιον έκανε το σφάλμα», 

λέει καταληκτικά η κα. Μαρία.

BINTEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου