Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

 


ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ


Η ζωή του ανθρώπου στον πλανήτη άρχισε πριν από κάποια εκατομμύρια χρόνια (2,500,000). Σημειώστε ότι η ζωή του πλανήτη γη χρονολογείται περίπου 4.5 δισεκατομμύρια χρόνια. Εμείς ως σύγχρονοι άνθρωποι μόλις μετά δυσκολίας ανατρέξαμε πίσω μέχρι 5.000 με 7.000 χρόνια.


Στο δικό μας ηλιακό σύστημα υπάρχουν, 8, 9, 11, 12 ή 15 πλανήτες; Η απάντηση δεν είναι ακόμη ξεκάθαρη.


Το τι πιστεύεται όμως είναι ότι στο ηλιακό μας σύστημα υπάρχουν τουλάχιστο 4 προηγμένοι  πολιτισμοί ίσως 6.

Οι κυρίως 4 είναι (1) οι Anunnaki  (Ανουννακι) από τον πλανήτη Nipiru οι οποίοι έχουν εμφάνιση σαν εμάς και πιστεύεται είναι οι δημιουργοί μας, (2) οι Draconians που έχουν μορφή σαύρας, έχουν ύψος 14 με 22 πόδια και θεωρούνται οι πιο αιμοβόροι του ηλιακού μας συστήματος και κίνδυνος για όλους τους άλλους πολιτισμούς. (3) The Native Reptilians (ύψος 8 ποδών) που είναι υποταγμένοι στους Draconians και ευρίσκονται στον πλανήτη ήδη. (Κάποιοι πιστεύουν ότι ήδη ελέγχουν τον πλανήτη.) και 4, τους Tall Gray, τους πιο πολιτισμένους και προηγμένους από όλους του υπόλοιπους και που δεν είναι βίαιοι ή αν θέλετε το λιγότερο βίαιοι. Το ύψος τους μεταξύ 7 και 8 πόδια.)


Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τους (5) Short Gray και (6) Ανθρώπινο είδος.


Πιστεύεται ότι υπάρχουν 3 βιβλιοθήκες που περιγράφουν με λεπτομέρειες την ύπαρξη τους μια στην Ελλάδα, (δεν βρέθηκε ακόμη) μια στην Αίγυπτο (δεν βρέθηκε ακόμη) και μια στο Θιβέτ (ουδέποτε χάθηκε, υπάρχει). Η βιβλιοθήκη της Ελλάδος και του Θιβέτ είναι απόλυτα αλληλοσύνδετες. 


Η Ελληνική μυθολογία ερμηνεύεται αλλά δεν επιβεβαιώνεται από την βιβλιοθήκη Ελλάδας (αφού δεν βρέθηκε ακόμη)  (12 θεοί του Ολύμπου Ελλάδος) και ο Βουδισμός από την Βιβλιοθήκη Θιβέτ που κάνει σαφέστατη αναφορά.


Ο Χριστιανισμός είναι βασισμένος στο υπερφυσικό και ίσως να είναι η πλησιέστερη μορφή (πραγματική) στην ύπαρξη μας. Ο Βουδισμός με κάποιες διαφοροποιήσεις είναι πολύ παρόμοιος ως προς την ύπαρξη μας και meaning of life (σκοπός της ζωής). Η επιφώτιση στη δική μας θρησκεία είναι παρόμοια με την τηλεπαθητική μεταφορά γνώσης στον Βουδισμό.


Οι Χριστιανοί είναι δέκτες αυτής της γνώσης λόγω του ανεπτυγμένης ενέργειας (ψυχή) [εφυσησε σε μας ζωή ο δημιουργός μας] που ως Θεϊκή ενέργεια δημιούργησε την ύλη (ανθρώπινα όντα) για να παράγουν όπως δημιούργησε και τους Anunnaki που τελειοποίησαν εμάς. Παρεμβάσεις έχουμε από τους Native Reptilians που είναι υποταγμένοι στους Draconians όπου η θρησκεία μας τους αποκαλεί Διάβολο, Δαίμονα. (Δεν θα αναφερθώ στον θάνατο και την Δευτέρα παρουσία που μας καταλήγει στον δημιουργό μας και την απόπειρα κλοπής της ψυχής από τον διάβολο για την δική του διάσταση,)


Πριν από 400.000 χρόνια οι Anunnaki επισκέφθηκαν τον πλανήτη μαζεύοντας τεράστιες ποσότητες χρυσού και μεταλλευμάτων για την δική τους εξέλιξη και ίσως αυτό να επαναληφθεί και στο μέλλον.


Οι Tall Gray επίσης επισκέπτονται τον πλανήτη για προσφέροντας γνώση και τεχνολογία για τους δικούς τους λόγους. Η ταχεία και θεαματική εξέλιξη του ανθρώπινου γένους οφείλεται σε αυτους του δυο εξωγύηνους πολιτισμούς (Anunnaki και Tall Grays.)


Σύμφωνα με την βιβλιοθήκη του Θιβέτ οι 12 Θεοί του Ολύμπου ήταν υπαρκτά πρόσωπα (όντα) και όχι μυθολογία.


Ο δε Χριστός ήταν επίσης υπαρκτό πρόσωπο (γιος του Θεού) του δημιουργού των Anunnaki και της ζωής στην γη.


Μέχρι επιβεβαίωσης ή διάψευσης της ανάρτησης μου αφήστε το προς το παρόν στον χώρο της φαντασίας. Η δική μας επιστήμη με βοήθεια η χωρίς θα το ξεκαθαρίσει σε βάθος χρόνου.


Πολιτισμοί που εξαφανίστηκαν όπως τους Αιγύπτιους (Φαραώ) και τους Μαγιά μόνο ενδείξεις μπορούν να μας δώσουν αλλά όχι απαντήσεις τουλάχιστο προς το παρόν. Το κλειδί υπάρχει στον Έλληνα και στους μοναχούς του Θιβέτ. Το χαμένο κλειδί στην Αίγυπτο. (Μια τεράστια βιβλιοθήκη [συλλογή πληροφοριών] υπάρχει και στο Βατικανό αλλά δυστυχώς δεν είναι προς δημόσια χρήση)


Η απόλυτη απάντηση κάπου στο διάστημα.


Γιώργος Καλλής 13-06-2021

(Πείτε με τρελό αν θέλετε.)


Καλημέρα φίλες και φίλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου