Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Χωρισμός για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά; Έγινε η αποκάλυψη για το τρίτο πρόσωπο


 

Πολλές φήμες ακούστηκαν σχετικά με την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή, και το πως οι δυο τους έφτασαν κοντά στον χωρισμό. Πριν καιρό, το φερόμενο ως "τρίτο πρόσωπο" στη σχέση τους, θέλησε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους συνεργάζονται εδώ και χρόνια ενώ με την κάθε ευκαιρία, δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι ακόμα μετά από τόσα χρόνια γάμου.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

 “Περάσαμε πολύ καλά γιατί νομίζω ότι κάναμε κάτι πολύ ακραίο, ίσως είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν ανοίξαμε καθόλου τηλεόραση να δούμε ειδήσεις” είπε η Έλενα Τσαβαλιά ξεκινώντας την κοινή της συνέντευξη με τον Μάρκο Σεφερλή στον Νίκο Χατζηνικολάου.

 

“Και το έκανα γιατί αυτό που θα προβαλλόταν θα ήταν πολεμική ανταπόκριση. Ήταν πόλεμος με ηλεκτρικό, νερό και ίντερνετ” είπε. Από την πλευρά του ο Μάρκος Σεφερλή δήλωσε ότι είχε την πολυτέλεια να περάσει ώρες με τον γιο του.

“Η καραντίνα νομίζω την αναζωπύρωσε. Πάντα βρίσκουμε τρόπο να αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας αλλά νομίζω ότι αυτή η καραντίνα μας έφερε ακόμα πιο κοντά και τους τρεις. Του δώσαμε και κατάλαβε” είπε εξηγώντας ότι παράλληλα έγραφε ασταμάτητα.

«Δεν διασκεδάζουμε μαζί, με την κλασική έννοια, βγαίνουμε σπάνια, γιατί ο Μάρκος είναι εν ενεργεία τη νύχτα κι εγώ είμαι πρωινός τύπος, οπότε δεν συντονιζόμαστε σ’ αυτό το κομμάτι. Περνάμε πολύ καλά μέσα στο σπίτι μας, όποτε βρισκόμαστε ή σε όποια δραστηριότητα του παιδιού μας που είμαστε παρόντες, περνάμε πάρα πολύ καλά. Δεν είμαστε πάρα πολύ μαζί».

«Δεν ξέρω, αυτό που κάνω σίγουρα είναι ότι του λέω τη γνώμη μου. Λέω ό, τι σκέφτομαι, δεν το στρογγυλεύω με ωραίες λέξεις. Πρέπει να του λέω την αλήθεια. Οτιδήποτε του πω, που μπορεί να είναι λάθος, εκείνος θα το φιλτράρει, αλλά θα πιστεύω ότι θα του κάνει καλό και κατ’ επέκταση θα κάνει καλό στο παιδί μου και σε μένα. Συνεπώς, δεν έχω το δικαίωμα να του πω ψέματα».

«Δεν έχω να πω κάτι, το θέμα έχει τελειώσει. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Τα παθήματα γίνονται μαθήματα».

Ρίγη συγκίνησης με την Έλενα Τσαβαλιά - «Λύγισε» ο Μάρκος Σεφερλής

Ρίγη συγκίνησης υπήρξαν με την Έλενα Τσαβαλιά, με ένα από τα τελευταία της σχόλια να «λυγίζουν» τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος χάρηκε με το τελευταίο σχόλιο, που έκανε η σύζυγός του.

Οι δυο τους φαίνεται αυτή την εποχή να βρίσκονται στα καλύτερά τους, έχοντας ξεκινήσει το επόμενο μεγάλο βήμα τους, με την ηθοποιό να περνά ένα εξαιρετικό καλοκαίρι και να δείχνει, τώρα που πέρασε, πως δεν ξεχνά όσους την ευεργέτησαν.

 ΠΗΓΗ athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου