Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Θρίλερ με την υγεία Ερντογάν-Ακυρώνει προεκλογικές εμφανίσεις (BINTEO)


 

 
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε τις σημερινές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ύστερα από σύσταση των γιατρών, καθώς και τις δημόσιες εμφανίσεις του μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε χθες το βράδυ.
 
 
 
Την ώρα που συνέχιζε η συνέντευξη του Ερντογάν ακούστηκαν φωνές: «Ω Θεέ μου», εντός του προεδρικού μεγάρου, ο δημοσιογράφος ζήτησε να πάνε σε διαφημίσεις και το πρόγραμμα διακόπηκε απότομα. Δείτε βίντεο:
 
 
 
Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται ο δημοσιογράφος να κοιτάζει τον Τούρκο πρόεδρο και να σηκώνεται από τη θέση του εμφανώς ανήσυχος. Υστερα από περίπου δέκα λεπτά, ο Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε ξανά, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές και ανέφερε πως αντιμετώπιζε στομαχική διαταραχή λόγω της κόπωσης από τον προεκλογικό αγώνα. Η συνέντευξη του προέδρου της Τουρκίας ολοκληρώθηκε εντός ολίγων λεπτών καθώς ήταν εμφανώς καταβεβλημένος. 
 
 
 



Μετά από περίπου 10 λεπτά ο Ερντογάν εμφανίστηκε και πάλι, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, ανέφερε πως είχε κάποια στομαχική διαταραχή λόγω της κούρασης του προεκλογικού αγώνα. Η συνέντευξη του προέδρου της Τουρκίας έληξε εντός ολίγων λεπτών, καθώς ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.

Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες της κυβέρνησης Ερντογάν, να πείσει ότι τα όσα λέγονται και γράφονται δεν είναι παρά ανυπόστατες φήμες, στην Τουρκία και στον έξω κόσμο κυρίαρχη είναι πια η αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με την υγεία του Τούρκου προέδρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Nordic Monitor, ο τούρκος πρόεδρος έχει υποβληθεί παλαιότερα σε εγχείρηση για αφαίρεση καρκινικού όγκου, ενώ πάσχει και από επιληψία. Όπως αναφέρεται, αυτή η άσχημη κατάσταση στην υγεία του Ερντογάν ίσως εξηγεί και την κάποιες φορές ασταθή συμπεριφορά του, τα ξεσπάσματα οργής του και τις αντικρουόμενες θέσεις του οι οποίες μπερδεύουν πολλούς εξωτερικούς παρατηρητές.

Επικαλούμενο έγγραφα που, όπως υποστηρίζει, επιβεβαιώνουν την αλήθεια τω ισχυρισμών του, ο ερευνητικός ιστότοπος αναφέρει ότι στις 26 Νοεμβρίου 2011 -σε ηλικία 57 ετών- ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο στην Κωνσταντινούπολη. Το 2012 ακολούθησε και δεύτερη εγχείρηση.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου