Κυριακή 16 Απριλίου 2023

ΚΥΒΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Πώς θα βοηθήσετε το δίποδο σας εάν κινδυνεύει από άλλο ζώο.Με αφορμή την επίθεση του σκύλου (Βίντεο)


 

 
Η Κυβέλη Γεωργίου είναι γνωστή για φιλοζωική της συμπεριφορά. Είναι ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή της μεγάλης φονικής πυρκαγιάς στα χωριά της Λεμεσού και της Λάρνακας προσέτρεξε μαζί με τους εθελοντές που κάλεσε η ίδια, να βοηθήσει τα ζώα που κινδύνευαν από την καταστροφική πυρκαγιά. Η νεαρή εθελόντρια δημοσίευσε βίντεο που δείχνουν τι μπορούμε να κάνουμε όταν το ζώο μας δέχεται επίθεση από όλο ζώο.
 
 
«Με αφορμή τα δύο τελευταία βίντεο που κυκλοφορούν και δείχνουν επίθεση από σκύλο σε γάτα ή σκύλο προς άλλο σκύλο. Το βίντεο μου ζήτησαν αρκετοί να το αναρτήσω από μεγάλη εμπειρία και με σκοπό να ενημερωθεί και να βοηθήσει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Επίσης μπορείτε να ρωτήσετε εκπαιδευτές για άλλες λύσεις. Στο συγκεκριμένο βίντεο δείχνει το δικό μου σκυλί  και σε καμιά περίπτωση  με την κίνηση αυτή δεν προκαλώ όπως θα δείτε πόνο αλλά ούτε πληγές στο ζώο.. Μου έχει τύχει να το εφαρμόσω όταν  βρέθηκα σε τέτοιες περιπτώσεις και πάντα ήταν η ποιο άμεση και αποτελεσματική λύση. Εύχομαι να βοηθήσω και άλλους με αυτό το βίντεο και να μην ξαναδούμε τέτοιες λυπηρές καταστάσεις»
 
 



 
Να θυμίσουμε, ότι η Κυβέλη Γεωργίου από την Λεμεσό προσέτρεξε από την πρώτη στιγμή μαζί με εθελοντές να εντοπίσουν τα ζώα που επλήγησαν από την καταστροφική λαίλαπα των εφτά χωριών των επαρχιών Λεμεσού και Λάρνακας. Η εθελόντρια για τρεις ημέρες αναζητούσε τους ιδιοκτήτες σκύλων για να τα επιστρέψει πίσω 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ coffeevibesmagazine.com 





 
 
 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΛΗ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ 
ΑΨΥΧΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ 
 
ΜΕΣΩ PAYPAL KAI MEΣΩ REVOLUT
 
 

PayPal kiveli_georgiou@hotmail.com 
 
Revolut 99017703
 
 
 
 
 
 
 



 
 


 


 

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου