Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Κάποιοι νομίζετε πως οι θηριωδίες των παλαιστινέζων είναι προπαγάνδα των αντιπάλων τους



 
Κάποιοι νομίζετε πως οι θηριωδίες των παλαιστινέζων είναι προπαγάνδα των αντιπάλων τους: Αποκεφαλισμένες και βιασμένες γυναίκες. Μωρά σε κλουβιά για κότες. Βρέφος βρέθηκε στο φούρνο όπου το έκαψαν καθώς βίαζαν τη μάνα του.
Υπερβολές;  
 
 
Πάρτε να διαβάσετε λίγη ιστορία, να μάθετε τι έγινε στη Μικρασία το 1922. Διαβάστε Διδώ Σωτηρίου. Ή γκουγκλάρετε να μάθετε τι συνέβη στους προσκόπους του Αϊδινίου, από τους σαδιστές ψυχοπαθείς που απολάμβαναν το βασανισμό των ήδη νικημένων και φευγάτων θυμάτων τους.
Μάθετε επιτέλους τι σας επιφυλάσσουν οι λυσσασμένοι οπαδοί του Μωάμεθ. Και σταματήστε να χαζογελάτε όσοι δε χωνεύετε τους Εβραίους, μισός Εβραίος ήταν κι ο Χριστός και θυσιάστηκε για τους ανθρώπους. Προσωπικά θα ήθελα να πάω να γιαουρτώσω το μαλάκα που ψήφισαν οι Χαλανδραίοι για δήμαρχό τους, που ύψωσε το κουρελόπανο των χαματζήδων στο δημαρχείο. Και κάθε μαλάκα που εξακολουθεί να θεωρεί αυτά τα κτήνη "ανθρώπους".  
 
 
Ολους τους, γιατί μεταξύ τους μια χαρά τα πάνε, ούτε τα προσχήματα δεν κρατήσαν ποτέ οι οθωμανοί. Και δεν άλλαξε τίποτα από το 600 μ.Χ. που να μας κάνει να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.
Είναι ο πολιτισμός ενάντια στην κόλαση, αποφασίστε υπεύθυνα με ποιον είσαστε.
ΠΗΓΗ (Alexandra Galatarioti)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου