Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Πιστεύαμε ότι ζούσε και τη βασάνιζαν, όταν μάθαμε ότι είναι νεκρή αισθάνθηκα... ανακούφιση, λέει ο πατέρας της Σάνι (ΒΙΝΤΕΟ)


 

 

Η δραματική εξομολόγηση  του πατέρα της 23χρονης  Ισραηλινογερμανίδας στον Φρίξο Δρακοντίδη - Ο εφιάλτης της οικογένειας μέχρι να μάθει την τύχη της κόρης τους

 

 
 
Βουβός παραμένει ο πόνος σε ένα από τα κιμπουτς του Ισραήλ, κοντά στο Τελ Αβίβ, μετά το τραγικό τέλος της 23χρονης Ισραηλινογερμανίδας Σάνι Λουκ από τις επιθέσεις της Χαμάς.

Τη σκληρή στιγμή της συνειδητοποίησης καλείται να διαχειριστεί η οικογένεια της άτυχης νεαρής γυναίκας, ενός από τα πρώτα θύματα των τρομοκρατών στο μοιραίο φεστιβάλ Supernova, κοντά στη Λωρίδα της Γάζας.
 
 
 
Η περίπτωση της νεαρής γυναίκας με το χαρακτηριστικό τατουάζ έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη συλλογική μνήμη. Καθώς ο  πόλεμος συνεχίζεται και ο απολογισμός των νεκρών ανεβαίνει δραματικά, ο πατέρας της νεαρής γυναίκας μιλά αποκλειστικά στο protothema.gr για τον εφιάλτη που καλείται να διαχειριστεί, ενώ περιγράφει - σε κατάσταση μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης - την ημέρα εκείνη που άλλαξε τη ζωή του.
 
 
Στο σπίτι της Σανι, όπου βρέθηκε το protothema.gr, προσήλθε πλήθος κόσμου για να αποτίσει φόρο τιμής στο κορίτσι. Στο σαλόνι δεσπόζει το πορτρέτο της νεαρής γυναίκας. Οι μέρες αυτές μετά τον θάνατο της 23χρονης έχουν ειδική σημασία. Το πένθος, κατά τον εβραϊκό νόμο, βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο. Μετά το τέλος της ταφής, δηλαδή, ξεκινά η δεύτερη περίοδος, η οποία ονομάζεται «shiva» και διαρκεί 7 ημέρες.
 
 
 



 
ΠΗΓΗ protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου