Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Mια μπριζόλα KOBE RIBEYE την έτρωγα τωρα



Mια μπριζόλα

KOBE RIBEYE

την έτρωγα τωρα



Μπριζόλα Kobe beef 920 ευρώ: Γιατί η «Rolls Royce του κρέατος» είναι τόσο σπάνια


Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αυτά τα μοσχάρακια μεγαλώνουν υπό πολύ καλύτερες συνθήκες από πολλούς ανθρώπους στην υφήλιο...


Μπριζόλα Kobe beef 920 ευρώ: Γιατί η «Rolls Royce του κρέατος» είναι τόσο σπάνια


Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αυτά τα μοσχάρακια μεγαλώνουν υπό πολύ καλύτερες συνθήκες από πολλούς ανθρώπους στην υφήλιο...


Ενσίρωση ονομάζεται η διαδικασία της ζύμωσης φυτικών προϊόντων με υψηλό περιεχόμενο υγρασίας και υπό αναερόβιες συνθήκες, με σκοπό τη βελτίωση της θρεπτικής τους αξίας για χρήση ως ζωοτροφή.


Η διατροφή αποκλειστικά με μείγμα καλλιεργιών ενσίρωσης, το τακτικό… μασάζ ως υποκατάστατο άσκησης, η ενίσχυση του πεπτικού συστήματος με μαγιά μπύρας ή το γιαπωνέζικο κρασί σακέ και η συνοδεία του γεύματος με κλασική μουσική είναι ορισμένες από τις συνθήκες ανατροφής μιας ράτσας ζώων στην Ιαπωνία.


Ο λόγος ασφαλώς για τα περίφημα μοσχάρια Kobe, που προφανέστατα γεννιούνται και μεγαλώνουν σε πολύ καλύτερες συνθήκες από πολλούς ανθρώπους στην υφήλιο, προκειμένου το κρέας τους να θεωρείται η υψηλότερης διατροφικής αξίας ζωϊκή τροφή (εξαιρουμένων των ψαριών) που μπορεί να βρεθεί στο πιάτο κάποιου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου